søndag den 21. august 2011

Jeg holdt afskedsfest for mine venner i går. Det var virkelig hvad man kan kalde en bitter-sweet aften. På den ene side, glæder jeg mig enormt meget til at starte på en ny skole, være i gang med noget intellektuelt igen, og være en del af et fællesskab. Men på den anden side, kommer jeg til at savne mine allernærmeste rigtig, ufattelig meget. Det bliver helt underligt, når de ikke er så tæt på.

Jeg blev forkælet i allerhøjeste grad i går. Fik blandt andet disse to meget fine gaver.
Min veninde bruger selv hårolien og elsker den. Og da jeg også lider af tørt og farvet hår, synes hun at denne gave var passende. Jeg synes det var så betænktsomt af hende. Jeg er spændt på at se, hvor god den er, nu hvor jeg efterhånden har prøvet mange produkter. Der vil selvfølgelig komme en anmeldelse om nogle uger.

God søndag aften til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Ved præcis hvordan du har det. Er selv lige flyttet til København fra jylland. Det er sgu lidt hårdt :)

  SvarSlet
 2. Ser rigtig meget frem til en anmeldelse af den hårolie, da mit hår simpelthen er blevet så tørt og trist henover sommeren :-(

  xx

  SvarSlet
 3. Cathrine Egelund- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme væk fra denne skodby, men det er bare ærgeligt jeg ikke kan tag de dejlige med! Og jeg kender heldigvis rigtig mange i København, blandt andet hele min familie, så det hjælper lidt på det :)

  NLR- Den skal du nok få! Og ja, sommeren har også været hård ved mit hår.. De skide slidte spidser!

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.