fredag den 19. august 2011

Nu er jeg virkelig glad for, at jeg fik nydt solen igår. Vejret i dag er jo elendigt. Så skal mine Hunters tages i brug, da der er kulturnat i byen i aften.

Jeg har ikke fået brugt denne nederdel lige så meget, som jeg havde troet. Jeg kan hverken bruge den på arbejde eller i byen og så er den faktisk også lidt for lang til mig (og kan på ingen måde sy, så det er ikke rigtig en mulighed). Men i går besluttede jeg mig for, at nu skulle det være! Og selvom det ikke ligefrem er noget særligt outfit, er jeg stadig tilfreds. For mig handler det altså mest om, at være tilpas i det man har på (og det var jeg).
Ray Bans, H&M skirt, Royal Republiq purse, Won Hundred wedges.

God weekend derude!

5 kommentarer:

 1. Nice tøj! Redigerer du dine billeder på nogen måde? :-)

  SvarSlet
 2. Ser helt vild godt ud! Lige siden jeg så den herinde har jeg været på jagt efter den... uden held ): Den klæder dig bare super godt!

  SvarSlet
 3. Sofie- Mange tak. Og ja, det gør jeg. Jeg bruger flere forskellige programmer, alt afhængig af hvilken effekt jeg vil opnå :)

  Anonym- Hej med dig. Tak for dine søde ord. Det er jeg ked af at høre. Tror desværre ikke, den er i butikkerne længere. Den var nemlig med på udsalg. Better luck next time :(

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.