onsdag den 10. august 2011

Sidste uge endte faktisk med at være ret så nedern. Fik både min Ipod og min makeup taske stjålet, hvilket tydeligvis satte sine sporg på min weekend. Nedtur. Men denne uge ser meget bedre ud (lige bortset fra vejret, men nu er jeg simpelthen nået til et punkt hvor jeg intet håb har længere)- startede ud med to fridage og har nu også fri imorgen. Dagen skal i den anledning tilbringes med Oline og genbrugsbutikker.

Og så kom den her basse hjem til mig..
Ja, endnu en "skoletaske". Den brune kernelæder taske jeg viste for lidt tid siden, endte jeg med at sælge igen. Synes ikke den alligevel var det jeg ledte efter. Og så var remmen ret træls.. Men denne er perfekt! Sort, enkel og lige til min bærbar. Højskole (om 17 dage), here I come!

7 kommentarer:

 1. Åh nej! At miste sin iPod er som at miste et stykke af sig selv (ok, overdrivelse fremmer forståelse, du ved). Jeg håber, at du nyder denne uge ekstra-meget så!

  Og tasken er rigtig fin. Hvis du også fortryder dén, melder jeg mig gerne som køber ;)

  SvarSlet
 2. Kristiane- Ja, har virkelig også været nede over det. Men men men, det var den nyere Ipod så all musik har jeg stadig på min computer.. Nu er det bare om at købe en ny!

  Hehe, skal nok skrive hvis det er, men tror det ikke ;)

  SvarSlet
 3. Doktor S- Den er fra Bianco og koster 700kr :)

  SvarSlet
 4. Enig med Kristiane! Vildt øv at miste sin iPod, og damn en lækker taske!

  SvarSlet
 5. Ugh iPod and makeup bag. that sucks!!!
  But the bag is goooorgeous :)

  SvarSlet
 6. Sofie- Hehe tak. Ja, det med min Ipod er virkelig så overdrevet surt. Men sådan kan det desværre gå. Og tak, tror også jeg bliver glad for den :)

  Kelly- Google translate worked this time? Yeah, both things got jacked. And yep, it's pretty awesome!

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.