mandag den 29. august 2011

Jeg er ankommet på højskolen, har været her ca 32 timer og jeg elsker det. Indtil videre har det levet op til enhver forventning. Dette skal nok blive godt. Men mere om det senere..

Vil egentlig bare stikke hovedet forbi, fortælle at jeg har det godt, og selvfølgelig vise hvad jeg har haft på i dag.
Ray Bans, H&M blazer, Won Hundred dress shirt and Won Hundred jeans.

lørdag den 27. august 2011

Jeg har været så heldig, at mor købte denne fine skjorte til mig forleden. I Canada har man en tradition som hedder "Back-to-School clothes"- og nu hvor jeg skal starte på højskole i morgen, synes min mor, at noget nyt skulle til. Min mor er alt for awesome.

Og det blev til denne enkelte, men meget fine skjorte fra Won Hundred. Jeg har længe ønsket mig en helt enkelt, hvid skjorte, men med fine detaljer. Og det har jeg endelig fundet! Stoffet er også rigtig lækkert, og den kan både bruges til hverdag og byen. Win.

(Burde måske ha' strøget den, men jeg er doven..)
 Ray Bans and shirt from Won Hundred

Og så er det i morgen det går løs. Luften er fyldt med spænding.. Håber i alle har en lige så dejlig weekend som jeg.

torsdag den 25. august 2011

I tirsdags skulle jeg sige farvel til Thomas og Oline. I går skulle jeg sige farvel til Mette. I dag skulle jeg sige farvel til alle på arbejde og mine kære nabo'er. I morgen tidligt, kører min far og jeg til København, sammen med Sufjan. Dvs at der skal siges farvel til mor i morgen. Selvom enhver celle i min krop glæder sig og skriger efter forandring, er det stadig meget underligt og faktisk lidt hårdt.

Heldigvis har jeg hele familien (på nær forældre og søskende) og mange venner i København. Og det er jo kun 2 timer væk.  Thomas så i øvrigt rigtig fin ud i tirsdag, as usual. Det vil jeg lige dele med jer.
Jeg er ikke sikker på, hvornår jeg får mulighed for at blogge igen. Nok om nogle dage. Har nemlig en rigtig fin skjorte jeg gerne vil vise. God weekend.

tirsdag den 23. august 2011

Da mine højt elskede Samsøe Samsøe jeans desværre skulle reklameres pga. fejl, skulle jeg meget hurtigt finde et par nye. Og med stor glæde, fandt jeg et par fra Won Hundred som er absolut perfekt. Måske endda mere perfekt end mine gamle?
 Second Female army jacket, H&M t-shirt (men's department), new Won Hundred jeans, Acne Hybria wedges, Alexander Wang bag.

mandag den 22. august 2011

Som jeg nævnte i forrige indlæg, holdte jeg afskedsfest i lørdags. Det var så skøn og festlig en aften, og allerede nu, glæder jeg mig til at samle de søde mennesker igen, når der skal hygges i fremtiden.

Min smukke veninde Mette er en dygtig frisør. Hun kom tidligt for at hjælpe med maden og sætte mit hår. Gid hun var hos mig hver morgen, for shit hvor er hun dygtig! Denne voldsomt flotte hair-do tog hende ikke mere end 10 minutter at lave. Utroligt nok, holdte den hele aftenen, selvom der var rigtig mange genstande og en masse roderi på en cement trappe i løbet ad aftenen (et bedre billede af håret haves ikke lige pt. Men det resterende hår var i en fletning, som var viklet rundt i en knold på den anden side af hovedet. Hehe).
Hair by mette, dress by Acne, lipstick from MAC

Og nu skal jeg bare pakke videre.. God aften!

søndag den 21. august 2011

Jeg holdt afskedsfest for mine venner i går. Det var virkelig hvad man kan kalde en bitter-sweet aften. På den ene side, glæder jeg mig enormt meget til at starte på en ny skole, være i gang med noget intellektuelt igen, og være en del af et fællesskab. Men på den anden side, kommer jeg til at savne mine allernærmeste rigtig, ufattelig meget. Det bliver helt underligt, når de ikke er så tæt på.

Jeg blev forkælet i allerhøjeste grad i går. Fik blandt andet disse to meget fine gaver.
Min veninde bruger selv hårolien og elsker den. Og da jeg også lider af tørt og farvet hår, synes hun at denne gave var passende. Jeg synes det var så betænktsomt af hende. Jeg er spændt på at se, hvor god den er, nu hvor jeg efterhånden har prøvet mange produkter. Der vil selvfølgelig komme en anmeldelse om nogle uger.

God søndag aften til jer alle.

fredag den 19. august 2011

Nu er jeg virkelig glad for, at jeg fik nydt solen igår. Vejret i dag er jo elendigt. Så skal mine Hunters tages i brug, da der er kulturnat i byen i aften.

Jeg har ikke fået brugt denne nederdel lige så meget, som jeg havde troet. Jeg kan hverken bruge den på arbejde eller i byen og så er den faktisk også lidt for lang til mig (og kan på ingen måde sy, så det er ikke rigtig en mulighed). Men i går besluttede jeg mig for, at nu skulle det være! Og selvom det ikke ligefrem er noget særligt outfit, er jeg stadig tilfreds. For mig handler det altså mest om, at være tilpas i det man har på (og det var jeg).
Ray Bans, H&M skirt, Royal Republiq purse, Won Hundred wedges.

God weekend derude!

tirsdag den 16. august 2011

Sommeren har ikke været lang nok. Ikke efter min mening. Dog har jeg stadig formået at hygge mig og nyde dagene med mennesker, som jeg holder ualmindelig meget af.
 Og nu starter det voksne liv snart. Puha.

søndag den 14. august 2011

I går stod den på koncert med nogle lokale bands og bagefter endte vi som forventet i byen. Men men men, kom tidlig hjem og har derfor ikke ødelagt min dag i dag. Det er rart for en gangs skyld ikke at være fuldstændig bombet om søndagen. Jeg har planer om et par film, oprydning, og en tur i skoven med Sufjan.

Jeg går nogle travle uger i møde. Hvis ikke jeg skal på arbejde, så har jeg ca. en million andre ting der skal ordnes. Puha. Mon ikke jeg når det hele? Og her er lige et par billeder fra i går. Kan i spotte de nye ting? :)
 Wearing.. Envii headband, Monki blazer, Won Hundred tank, Samsøe Samsøe jeans, Nike kicks, Royal Republiq purse.

torsdag den 11. august 2011

Prøv lige se hvad kom ind ad døren i sidste uge..
Er ret meget oppe at køre. Det er så snart og hele mit indre glæder sig. Og i den anledning, er jeg allerede så småt begyndt at pakke. Jeg kan desværre ikke have alt mit tøj med- eller mere, kan nok ikke engang have en tredjedel af mit tøj med. I min oprydning og sortering, fandt jeg denne i gemmeren: Min røde American Apparel hoodie, som jeg købte ca. 5 år siden. Den skal uden tvivl med.

onsdag den 10. august 2011

Sidste uge endte faktisk med at være ret så nedern. Fik både min Ipod og min makeup taske stjålet, hvilket tydeligvis satte sine sporg på min weekend. Nedtur. Men denne uge ser meget bedre ud (lige bortset fra vejret, men nu er jeg simpelthen nået til et punkt hvor jeg intet håb har længere)- startede ud med to fridage og har nu også fri imorgen. Dagen skal i den anledning tilbringes med Oline og genbrugsbutikker.

Og så kom den her basse hjem til mig..
Ja, endnu en "skoletaske". Den brune kernelæder taske jeg viste for lidt tid siden, endte jeg med at sælge igen. Synes ikke den alligevel var det jeg ledte efter. Og så var remmen ret træls.. Men denne er perfekt! Sort, enkel og lige til min bærbar. Højskole (om 17 dage), here I come!

mandag den 8. august 2011


Jeg er til film. Det har jeg altid været. Men ligesom med så mange andre ting, er jeg ret kræsen omkring hvad jeg kan lide. Her er nogle film jeg for nylig har set/genset, som jeg synes er værd at anbefale.
 Smart People, 127 Hours, The Bank Job, Soul Kitchen, Eagle vs Shark

søndag den 7. august 2011

Jeg er ret tosset med denne Acne kjole. Jeg købte den for nogle måneder siden i sort og er simpelthen så glad for den. Så da den kom på tilbud i den her sølvgrå farve, kunne jeg jo ikke modstå. Jeg elsker alt ved denne kjole- måden den falder på, den fine rygflætning, stoffet der er brugt, and so on. 
Er ked af rynkerne i kjolen.. Den var igennem en hård aften i fredags, hehe.
God søndag derude :)

onsdag den 3. august 2011

En onsdag aften på stranden er altid en vinder for mig. Især når man er iført en ny bikini fra Cheap Monday som man desuden fik på tilbud..
 Håber i alle nyder det (forholdsvis) gode vejr!

tirsdag den 2. august 2011

Jeg har haft nogle rigtig fine dage i godt selskab og selvfølgelig med dejligt vejr. Endelig føler man det er sommer og jeg kan slet ikke få nok.

Denne Acne kjole er ny- Jeg købte jo toppe versionen på udsalg og er blevet så glad for den, at da jeg så denne på udsalg, var jeg endnu en gang solgt. Da den hurtig kan blive meget fin med draperingerne, tog jeg mine hvide converse og stråhat til, for at nedtone kjolen. Jeg synes egentlig det fungerede meget godt til et pænere hverdagslook.
Nu vil jeg ud og nyde vejret med Gule Kings og Elle US!

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.