fredag den 7. januar 2011

Alright now, bear with me guys. Getting those damned outfit pictures has been obscenely hard as of late. I actually have two sweet ass ones up my sleeve, but on a memory stick at work. Good job Line. So those will have to surface tomorrow at best..

Here's a lil crap shot for you guys in the meantime..
My new Acne cardigan in action

Also, can't wait to show you guys my shiny, new cellular object. I'm no pro when it comes to electronics, but this little gadget has definetely brightened my days! Why in god's name did I wait this long?!

5 kommentarer:

 1. Hej - jeg ved ikke om du ved det, men de smukke Acne Hybria støvler er lige nu på tilbud i Acne's webshop til kun 1917 kroner. Var lige inde og savle over soon-to-be-mine-Admires og kom til at tænke på din kommentar på min blog :)

  Link:
  http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes/hybria-sue-aw10.html

  SvarSlet
 2. Hej I.

  Hvor er det sødt ad dig at skrive- problemet er bare den, at jeg skal ha' mine i sort!

  Jeg overvejede den anden farve kraftigt, da jeg så de var på tilbud og stadig havde dem i min str.. men blev enig med mig selv, at jeg ikke ville blive lige så glade for dem/få dem brugt lige så meget.

  Men tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Åh, har selv været i det samme dilemma de sidste dage. De olivenfarvede Admires har nemlig også været sat ned til under 2000 på en dansk side. Overvejede virkeligt også, men kom til samme konklusion som dig :) Surt at det kun er bestemte farver der bliver sat ned :/

  SvarSlet
 4. Ja det er virkelig træls!! Jeg tror det at købe en anden farve end det man havde tænkt sig, kun vil blive et "plaster" på såret.. Jeg tror at i sidste ende, har vi truffet den rigtige beslutning :)

  Men holder stadig øje med TS dagligt, man kan jo være heldig :D

  SvarSlet
 5. Ja, det tror jeg du har ret i :)

  Også mig og jeg har muligvis fået en deal i stand med et par helt ubrugte, hvor æskeb følger med. Så nu sidder jeg lænket foran computeren og venter på svar, haha :)Føler mig helt ynkelig.

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.