søndag den 15. maj 2011

Mejlgade for Mangfoldig var overdrevet. Jeg har smadret rundt, været fuldstændig skraldet og opført mig som det største abehoved man kan tænke sig til. Alt i alt en helt enestående fest.

Nu kommer der en massiv billede eksplosion fra aftenen
Thomas og Oline er nogle af hverdagens guldklumper. Kæft hvor kan jeg ha' det skægt sammen med dem. Det er virkelig rart, at have venner, man ved man 100% kan være sig selv med. Ligegyldigt hvor overdrevet fjollet jeg opfører mig, ved jeg, de stadig synes jeg er kanon (og vice versa).

Jeg mødte vist også en læser af bloggen til Mejlgade! Whoever you are, fedt du gjorde mig opmærksom på, at du var en læser. Jeg synes det var fedt. Og er ked af, jeg var så rundt på gulvet. Håber også, at du havde en herlig dag/aften.

5 kommentarer:

 1. Fed blog! Og tak fordi du stoppede forbi min blog og for dit råd om støvlerne. Jeg ville ønske jeg havde pengene, indtil videre kan jeg drømme om dem! Ps. elsker dit ord: lækkerhedsekplosion! :D

  SvarSlet
 2. Dude wtf is this in danish for now?!

  SvarSlet
 3. Hahaha det var mig, der var henne og sige hej (eller hvad jeg nu gjorde/sagde - jeg mindes noget med at grine højt og sige noget med "du kender ikke mig, men jeg kender dig.."). Det var så mega fucking street XD
  Damn, jeg var stiv og skæv, men det var sgu en fed dag og aften! Godt at din også var go' ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med den lyserøde læbestift !! Den er super flot !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 5. Christina- Hehe, håber snart, de bliver dine. Og mange tak :)

  Kelly- Ugh.. I think it's going to be a mixture for a little while. I know, sucks balls, but geez.. you're pretty much the only English speaking person that reads this! I'm working on finding this smart little function, where who ever is reading, can translate to English. I'll get on that. I still love you though.

  Lea- Det var virkelig grinern. Jeg var selv ret langt væk, og ville virkelig ikke være underlig, så jeg er glad for at høre, du var lige så langt væk som mig! Det går jo lige op :)

  Hehe.. og havde en forrygende dag/aften. Tak for hilsenen, og skulle det være en anden gang!

  Nesta- Mange tak! :)

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.