mandag den 16. maj 2011

Så får i lidt flere billeder fra min tur til København. Jeg havde det skønt , føj jeg glæder mig til at flytte derover, når jeg skal på højskole! Nu har jeg bare 3 måneder der skal slåes ihjel med arbejde, Distortion, arbejde, Northside Festival, arbejde, Roskilde, arbejde, arbejde, arbejde. Og så er det højskole for me.
Wearing.. Ray Bans, Wilfred silk blazer, H&M top (it's actually a skirt), Levi's, Won Hundred shoes, Wang bag. 

Above was taken by Kongens Nytorv by my friend Eva. We had just enjoyed Ben & Jerry's and were on our way to Christiania. Such a lovely Monday.
Wearing.. Acne Jacket, Samsøe & Samsøe silk blouse, H&M dress (actually a maxi skirt), and MAC lipstick ("quite cute").

Jeg har altid elsket Tivoli, min farmor og farfar mødtes nemlig i Tivoli, hvilket jeg synes, kun gør stedet finere. Jeg elsker selve pladsen, jeg synes det er så smukt lavet, som et lille eventyr land. Stemning er i top, jeg elsker alle deres forlystelser (men maven er åbenbart ikke glad for Dragon, når den er fyldt med fiskefilet), og alle de små, fine gemmesteder. Er det muligt at bo i Tivoli?

Og som alle nok har fornæmmet, er jeg glad for min stribet maxi sag fra H&M. Og jeg er også sygt glad for min Acne jean jakke. Jeg kan virkelig godt lide, at mikse det lidt dyrere med det, som er bundbudget. Som i jo nok også kan se, har jeg fået ret så meget sol. Men det er nu dejligt, synes sgu læbestiften ser meget bedre ud, mod den lidt brune hud. Og det giver bare sådan lidt ekstra, rent psykologisk også. Sommer er på vej. Tak gud for det.

5 kommentarer:

 1. Min mormor og morfar mødte også hinanden i Tivoli! Smukt!

  Og nej, hvor jeg altså håber, at jeg støder ind i dig på Roskilde. Sidste år stødte jeg ind i flere musikere og bloggere, og det var simpelthen fantastisk! Jeg var høj på det i lang tid efter.

  Du ser godt ud som altid ;)

  SvarSlet
 2. Kristiane- Ej hvor fint. Det bliver bare ikke mere romantisk. Hvis du ser mig på Roskilde, må du endelig gerne hilse! Det kunne være ret nice, at møde nogle af mine læser. Og tak :)

  SvarSlet
 3. Will do!
  Hvilken højskole er det egentlig, at du skal på?

  SvarSlet
 4. Kristiane- Lyder bare i orden! Jeg skal på Grundtvig Højskole, der ligger på Nordsjælland. Lige ved Fredensborg slot :)

  SvarSlet
 5. Jakken fra acne er så fin - er helt forelsket i den. Hvor købte du den? Kan nemlig ikke finde den på deres hjemmeside! :/

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.