fredag den 8. juli 2011

Igår aften blev jeg virkelig syg. I dag har derfor været en lang, hård dag. Er ubeskrivelig glad for min dejlige, varme seng lige nu. Weekend kalder mit navn, så har planer om at lave intet andet end at ligge i min seng, indtage enorme mængder suppe, smørre Tiger Balsam ud over det hele og se film indtil lørdag.

Før Roskilde Blues virkelig ramte mig igår, nød jeg selskab af Nynne. Shopping (hvilket jeg ikke har råd til, som alligevel resulterede i et Acne køb. Flot Line, flot), strandtur og film (hvis du er alternativt tænkende og kan lide science-fiction gysere, burde du se The Forth Kind).

Og nu til lidt visuals..
Bathing suit from American Apparel

Jeg har planer om at lave et lille musikopsumeringsindlæg fra Roskilde. Oplevede nogle virkelig intense koncerter, som gjorde hele ugen endnu mere fantastisk. Jeg gik desværre også glip af nogle koncerter (Little Dragon, Yelle, osv.) fordi jeg er en kæmpe dør, men sådan er det.

9 kommentarer:

 1. Rigtig flot badedragt!
  Du må have en rigtig god bedring :-)

  xx

  SvarSlet
 2. Ih altså, elsker virkelig dit hår og din piercing! Du er bare så flot altså!! Suk...

  God bedring!

  SvarSlet
 3. NLR- Tak. Jeg er også rigtig glad for den, selvom jeg har haft den i 3 år. Og tak, kæmper stadig men en virkelig slem host, hovedpine og snottet næse. Men det er på vej til at blive bedre tror jeg! :)

  Sofie- Årh hvor er du sød. Jeg er ret heldig fra naturens side hvad hår angår, da det er virkelig kraftigt. Men jeg farver det jo, så lidt snyd er der ind over :) Og mange tak!

  SvarSlet
 4. Hej Line
  Leder efter lige sådan nogle Ray-Ban briller som dine men kan ikke finde dem. Hvor har du købt dine henne?

  Mvh Louise

  SvarSlet
 5. Anonym/Louise- Hej med dig. Jeg har købt mine i Thiele. De er de klassiske Wayfarer. Det du skal være opmærksom på er, at der findes to str. mener jeg. Mine er de store :)

  SvarSlet
 6. Josephine- Mange tak. Er også virkelig glad for den :)

  SvarSlet
 7. Virkelig flot badedragt :) Og for lige at kommentere på The Forth Kind, så synes jeg dælme den er uhyggelig!

  SvarSlet
 8. Sara- Mange tak! Ja, den er ret skræmmende. Da jeg skulle sove, kunne jeg intet andet end høre det skide alien sprog. Haha.

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.