mandag den 18. juli 2011

Min bror er hjemme fra Belgien i nogle uger og det er så skide rart. Begge mine brødre bor i udlandet og kan virkelig komme til at savne dem. Jeg har fri i morgen og derfor skal vi på roadtrip. Den står først på Aros (glæder mig sygt meget til at se Olafur Eliassons Rainbow Panorama, har ventet i evigheder) og derefter skal jeg hjælpe ham shoppe nyt tøj.

Desværre er vejrudsigten igen noget værre møg, så tror ikke der vil være alt for meget hygge udendørs. Og det er jeg godt træt af.. Det kan godt være jeg brokker mig meget, men for helved hvor jeg savner sol og sommer. Hvad sker der?!
I aften var vi ude med nogle venner + mor til et par bajere og synes lige i skulle ha' et outfitbillede med:
Wearing.. Acne knit (endelig in action), Won Hundred jeans, Wang bag.

Afslappet, men behageligt. Jeg føler mig meget slidt for tiden, tror det er derfor jeg har været så dovn mht både tøj og make up. Vejret har heller ikke hjulpet (hader så overdrevet meget at fryse), så det har på det seneste været meget jeans og t-shirt. Det skal snart laves om på (og vi starter med i morgen). Godnat derude!

4 kommentarer:

 1. Love the sweater. It's perfectly slouchy. Love love love it.

  And say hi to Erik!

  SvarSlet
 2. Alt tøj, hvor man kan se en skulder, er fucking lækkert. Næsten alt da... Den der trøje er i hvert fald rigtig skøn! :)

  SvarSlet
 3. Kelly- I'm pretty pleased with it myself, but it is a little big. Haha, keeps slipping down my shoulder, but at least it looks kind of cool :)

  Kristiane- Årh, hehe mange tak :D

  SvarSlet
 4. Lækker sweater, hvad hedder modellen? Må eje!! :-D

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.