tirsdag den 19. juli 2011

Jeg har haft en rigtig hyggelig dag med min storebror i Århus. Vi fik shoppet lidt nice til ham (og nej, købte slet ingenting, er helt stolt af mig selv), fik store burgers til frokost og var på Aros, som var overdrevet fedt. Jeg er virkelig pjattet med installationskunst og det har Aros meget at byde på. Fuck det var fantastisk, skal klart checke det ud igen snart.

Her får i lige en ordenlig billedestorm
 Og ja, det var varmt i mine Hunters. Var faktisk ret irriteret- vejrudsigten lovede regn og jeg ville meget hellere ha' haft sandaler på, hvis bare jeg havde vist det ville blive en dag fyldt med solskin. Fedt. Og ja, Your Rainbow Panorama var virkelig cool. Jeg har længe ville deroppe- kan huske da jeg var på vej til rave i Maj og sad udenfor Aros med en smøg, og tænkte gad vide hvordan byen ser ud inden i den. Nu har jeg fået mit svar.

Hvis man bare har det mindste interesse for installationskunst og andet visuelt gøjl, skal man virkelig checke Aros ud lige nu- De har virkelig nogle bevægende værker.

4 kommentarer:

 1. hvor vil jeg gerne besøge Aros igen - alt for længe siden jeg har været der. Man kan sagtens se at I er søskende ;)

  SvarSlet
 2. Jeg var også lige på Aros for et par uger siden, og jeg syntes også det var såååå fedt! Men jeg er netop også en sucker for installatinskunst :D

  SvarSlet
 3. Hej Line. HVis du er så interesseret i installationskunst, så bør du næsten tjekke uddannelse 'art and technology' på Aalborg universitet ud :) Bare et lille tip.

  SvarSlet
 4. Karoline- Jeg håber også jeg kan besøge en gang mere før jeg flytter til KBH. Ville have intet imod at besøge igen! Hehe.. Det er der nogen der siger, men kan ikke selv se det. Det kan søskende sjællendt jo :)

  Lea- Årh det var virkelig virkelig cool. Blev helt ramt af det. Og det er der, man ved det er go' kunst!

  Josephine- Mange tak for tippet!

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.