søndag den 3. juli 2011

Ja, så er jeg endelig kommet hjem efter en fantastisk Roskilde. Vil egentlig bare advare jer mod den ualmindelig store mængde Roskilde billeder i får at se på bloggen den kommende uge. Håber jer som ikke var på Roskilde hyggede jer i det gode vejr. Og håber alle jer som var afsted, havde en svedig uge. Mødte endda nogle søde læser. Fedt i gad hilse, det sgu så cool. Ked af jeg var rimelig væk.....Hehe :)

Nåååå.. Men se hvad kom lørdag inden jeg tog hjemmefra:
Og det må man kalde sygt heldig, eftersom igår var et rent vandhelved på Roskilde. Kæft jeg var glade for at ha' haft dem med! Og.. velkommen til de nye læser :)

8 kommentarer:

 1. Ked af, at vi rendte rundt med Orange press flag på ryggen og så smadret ud. Men kær, ja det var du! :D

  SvarSlet
 2. Ser frem til at se en masse billeder fra Roskilde :-)

  SvarSlet
 3. LOUISE- Ej det skal i slet slet ikke tænke på. Jeg synes bare det var monster fedt i ville hilse, og tak. Er glad for i synes det, frem for at jeg bare var en total taber :) Hehe. Håber i også havde en overdrevet nice Roskilde uge! Og håber da vi lige pludselig støder ind i hinanden igen.

  J'adore blog- Weeeee. Der er mange :D

  SvarSlet
 4. Det var virkelig spøjst at møde dig, men rigtig fedt :-)

  Jeg glæder mig til at se tusind billeder!

  P.S. Deadmau5..... Så du det? Ååååh.

  SvarSlet
 5. Kristiane- Ja det var mega hyggeligt. Hehe, der kommer også mange :D

  Og ja, KÆFT det var amazing (alt undtagen Medina, det kunne jeg slet slet ikke klare). Jeg har længe været stor fan af Deadmau5 og så at høre ham live på Orange.. Wow. Det var overdrevet. Går ud fra du også så det? Var det ikke bare for nice?!

  SvarSlet
 6. oooorh jeg elsker også mine hunter's! (: btw. flot blog som jeg nu følger!

  kig forbi: babushkastyle.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Line - :D Dejligt!

  Hvor er jeg enig!
  Jo, jeg hørte ham. Faktisk stod jeg i pitten, og det var helt fantastisk! Også selvom jeg blev gennemblødt og mudret til, men det var jo fandme det hele værd. Alt for nice!

  SvarSlet
 8. Anna- Ja, jeg er sååå glad for at jeg endelig har fået dem købt. De er ualmindelig gode at have på og er rimelig sikker på, de holder (eller, det håber jeg eftersom jeg smed 720kr efter dem.. Haha). Og mange tak, håber du vil nyde bloggen :)

  Kristiane- Jeg ville sååååå gerne ha' været i pitten, men mine venner ville ikke stå i kø og jeg turde simpelthen ikke være derinde alene i den tilstand. Hehe. Så stod lige om bag ved pitten op ad hegnet. Og selv der gik det helt amok. Så festet, det fik jeg :D

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.