mandag den 4. juli 2011

Som jeg tidligere har gjort opmærksom på, er jeg rigtig frustreret omkring "Festivals Mode". Jeg synes det er ærgeligt, at så meget fokus bliver lagt på festivalsdeltagere og deres påklædning. Det er jo for helved en festival! 

Når jeg selv er afsted, smaddrer jeg rundt. Jeg er en tosse. Jeg går ikke i bad hver dag. Jeg ligger på græs og mudder. Osv osv osv. Mine festival outfits er derfor måske ikke særlig sjove. Jeg ved det ikke. Men jeg vil alligevel dele det med jer, da jeg synes, bloggen skal være ærlig i sit udtryk.

Onsdag så ca. sådan her ud..
 Wearing.. H&M bikini, Forrest and Bob tank, Levi's shorts, vintage purse, H&M sunglasses.  

7 kommentarer:

 1. Jeg vil godt lige påpege at du lige har sagt at du synes det er træls at folk går så meget op i mode på festival. men se lige dig selv....

  SvarSlet
 2. Haters gonna hate, og jeg synes du ser pissegodt ud!

  Når jeg er på festival er det 100 % også praktisk fremfor fashion, men jeg blev sidste år (hvor jeg var med, ikke noget Roskilde i år) faktisk ret overrasket over hvor meget man egentlig kan kombinere de to hahaha..
  Men det er sgu i det hele taget ret utroligt, hvordan jeg gik og følte mig underdressed på en festival, fordi jeg bare havde behageligt og ikke specielt flatterende tøj på. Come on! Det er jo bare en festival! :D

  Og så håber jeg i øvrigt at du ellers havde en totalt fed festival ;)

  SvarSlet
 3. Frederikke- Jeg forstår egentlig ikke helt din kommentar. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg ikke, det er et fantastisk outfit. Det er afslappet og passende til festival, eftersom det er let, behageligt og er egentlig ret ligeglad hvis der kommer noget på dette tøj.

  Jeg har en "modeblog". Jeg tager billeder af det jeg har på, ligegyldig om det hverdag, skal til fest, eller er på festival. Eftersom jeg er glad for at dele mit modeliv med mine læser, lægger jeg selvfølgelig nogle billeder ind af hvad jeg havde på på Roskilde.

  Jeg gør bare opmærksom på at jeg ikke forstå når folk, for eksempel, tager fine Acne kjoler og Stine Goya bukser på når de er på festival. Det har jeg set en masse af, og det er det, jeg ikke forstår.

  Men jeg vil tag din kommentar som et kompliment. Fedt at du mener dette outfit er meget modeagtig, selvom det var noget jeg bare smed på. Tak for det!

  Lea- Tak for din støtte. Rart med læsere som dig, som bakker en op. Du er for nice.

  Du har ret. Frem for at tag kvalitetstøj med, prøvede jeg at style med bælte, solbriller, læbestift osv. Og ja, den følelse kender jeg godt. Så rigtig meget overdrevet gøjl på Ros.

  Og du kan tro jeg havde en god festival! Nu prøver jeg bare at komme ovenpå igen- min soverytme er helt ude at skide, jeg har ingen stemme, og står med en kæmpe omgang tøjvask. Hehe. Måske skal du afsted næste år?

  SvarSlet
 4. Min første tanke var også at tekst og billede ikke hang helt sammen, for du ser jo super fantastisk ud, og outfittet ligner noget du har tænkt over. Tror måske hvis du skrev kommentaren som ovenover i selve posten, så ville folk forstå det bedre, for forstår udmærket du ikke vil tage dyrt mærketøj med på roskilde, det er jo vanvid. Men super fedt outfit, glæder mig til at se nogle flere billeder!

  xoxo

  citnb.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg skal 100 % afsted næste år, jeg havde bare INGEN penge i år, så selvom jeg fik tilbudt en pantsamler-tjans, tænkte jeg at jeg hellere ville gemme mine (manglende) penge til noget andet, nu hvor musikprogrammet på Ros imo G E N N E M S T A N K.
  Den beslutning fortrød jeg også maaaange gange hahahaha.. :D

  SvarSlet
 6. Line du kunne i føre dig en sort sæk og stadig se fab og stilet ud!

  SvarSlet
 7. Josephine- Du har nok ret. Jeg har ikke gjort 100% tydeligt omkring hvad det er jeg mener. Men mange tak for dine søde ord. Det her var nok et af de mere stylet outfits, eftersom det indeholder mange detaljer. Og der skal nok komme flere! :)

  Lea- Altså, jeg overvejede kraftigt også at arbejde på Ros. Men det endte ikke sådan. Jeg kan godt forstå dem der helelre vil blive hjemme end at arbejde, men jeg tror faktisk når man har sagt ja og kommer i gang med arbejdet, er det faktisk ikke så slemt. Og ved første øjekast var jeg heller ikke særlig imponeret over musikken, men shit hvor har jeg dog taget fejl. Der var så overdrevet meget lækkert jeg opdagede!

  Blandt andet var The Gaslamp Killer noget af det vildeste! Check ham endelig ud, har aldrig set noget lignende. Tror faktisk, han er den absolut bedste DJ jeg nogensinde har hørt/set live..

  Tone- Du er da bare noget af de sødeste.. :) Måske skal jeg overveje det til næste år? Hehe.

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.