tirsdag den 5. juli 2011

Mit sidste indlæg har skabt en lille debat.. Jeg synes det er underligt og egentlig lidt træls at der bliver lagt enormt meget pres på festivaldeltageres moderigtighed. Da jeg var på Roskilde, Northside, osv. lagde jeg mærke til rigtig mange mennesker i enormt fint tøj- Vi snakker Acne kjoler i silke, Stine Goya bukser og halskæder, Won Hundred sko, osv.

Det er det, jeg ikke forstår. Jeg har da selvfølgelig tænkt over hvad jeg tog med på Roskilde, rent tøj- og modemæssigt, men var samtidig meget opmærksom på, at intet jeg virkelig ville ærge mig over, hvis det blev beskidt eller ødelagt, skulle med. Som en af mine læser selv pointerede, føler man sig næsten underdressed på Roskilde. Og den følelse fik jeg flere gange i år.

Og det er det, som kan frustrere mig. Jeg kørte en ret enkelt stil hele festivalen- shorts og toppe med dyb udskæring, maxi kjoler og jeans. Ja, disse ting kan se fedt ud, men om jeg synes det er banebrydende mode? Nej. Og det synes jeg er helt ok, eftersom det er en festival.

Så ja, jeg har da overvejet hvad jeg tog med. Men selvom disse ting måske er meget "moderigtige" (Levi's cut-offs, diverse accessories, osv.), er det alligevel ting, som jeg sagtens kan vaske og ikke ville være øm over at miste. Håber jeg har gjort min pointe mere tydelig :)

Nå.. Nu til endnu et outfit billede fra Roskilde. Sådan her så jeg ud på vej til pladsen..
Wearing.. H&M blazer and top, Levi's shorts, random hat.

4 kommentarer:

 1. Blazer er virkelig ikke noget der hører hjemme på en festival om så den er fra H&M. Jeg er enig i din tekst, men hvis jeg mødte dig i det outfit ville jeg få samme tanke om dig, som du tænker om mange nemlig "overdressed", også selvom du ikke tager acne og stine goya på.

  SvarSlet
 2. Andrea- Mht blazer er det smag og behag. Jeg var rigtig glad for at have denne med, da den for det første er herre gammel og har kostet ingenting. For det andet kunne den bruges både som sweater OG jakke. For det tredje passer den til alt- jeg er ikke rigtig en cardigan pige og de fleste af mine sweaters er ret varme.

  Den her var perfekt at ha' med fordi den er let og passer til alt. Og tro mig, den er ikke nogen fin blazer.

  Jeg synes faktisk dette outfit var godt. Igen, mine festivals kriterier mht påklædning er at det er tøj som gerne må ødelægges. Og det meste af mit tøj jeg havde med, var noget jeg ikke ville være ked af at skille mig af med. Så fuck it om jeg så overdressed ud- dette outfit er intet i samligning til det jeg har set!

  SvarSlet
 3. still loving you (;
  Bare så du ikke føler dig helt alene, så er jeg noget så vanvittigt enig i samtlige af de ting du skriver. Du for' nice!

  SvarSlet
 4. LOUISE- Mange tak. Jeg synes også selv det giver mening, og det var på ingen måde for at provokere nogen. Men folk har åbenbart delte meninger og det er også fint. Men fedt jeg ikke står alene med min :)

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.