onsdag den 15. juni 2011

Fååårck. Jeg tror, jeg er ved at blive syg. Havde det rigtig underligt hele dagen, og her til aften, kan jeg virkelig mærke, at jeg ikke har det optimalt. Udover at være på kanten af sygdom og har været sløj hele dagen, var der alligevel nogle lyse punkter.

For det første kom den ene kollega på arbejde med chokoladekage. Win. For det andet, havde kollaga nummer 2 købt den fineste og mest eftertænksomme gave til mig. Hold kæft hun er dejlige. For det tredje, var vi alle ude at spise efter personalemøde. Og for det fjerde, blev jeg kørt hjem lige til døren. Hurra.

Nu kan jeg bare glæde mig over, at jeg har fri imorgen. Skal slappe af, hygge med Oline og måske kigge i butikker eftersom udsalg starter :)

Godnat verden!

4 kommentarer:

 1. Woooooow du er smuk!! Det var da helt utroligt! Ej, dit hår er superflot, flotte store blå øjne med lange lære øjenvipper, mega flot næse(!!!!!) og en nice piercing og så et skide sødt smil, som flasher dine flotte tænder - wow.. Lidt misundelig alligevel....

  SvarSlet
 2. Sofie- Ej, alt for mange fine ord! Virkelig, virkelig pænt af dig. Disse billeder er jo også taget med et godt kamera, og har været en lille tur igennem picasa, og tro mig, lige nu ser jeg ikke nær så pæn ud (slidt efter en bytur). Hehe. Men håber du vil nyde bloggen fremover :)

  SvarSlet
 3. Bla bla søforklaringer, haha! Det var da i hvert fald så lidt - nævnte bare de ting, jeg så på billedet! :-)
  Og jo tak, det tror jeg i hvert fald, jeg vil :-)

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.