torsdag den 23. juni 2011

Ready for Roskilde

Well, almost.. Mht Roskilde-pakningen, er jeg godt på vej. Da jeg på mange måder, ikke har lyst til at pakke mine yndlings ting fra garderoben, har jeg virkelig overvejet mine accessories med omhu. De kommer til at give det ekstra til et ellers typisk festival outfit.
En læbestift i en sjov farve kan virkelig redde meget, især hvis man ikke har lyst til at ligge make-up. En hat giver selvfølgelig lidt ekstrea til et outfit, men er samtidig praktisk, hvis solen skinner. En armcuff er en god accessory, da den er grov, så man ikke rigtig behøver andet. Et flettet læderbelte er bare nice. Og solbriller, ja, så kan  man gemme render under øjnene.

 I anledning af, at jeg faktisk aldrig har været på Roskilde, kom Thomas forbi med en masse aviser fra sidste år. Jeg har de sidste to dage læst dem alle. Virkelig en fed måde at komme i stemning på, få en fornemmelse af, hvad man kan forvente og læse nogle sjove historier.
Shit hvor jeg glæder mig! Og shit hvor jeg håber, mine Hunter gummistøvler når frem..

5 kommentarer:

 1. Lækre læbestifter! Er de fra Mac, kan jeg se? Hvor meget koster de? :-)

  SvarSlet
 2. Sofie- Mange tak! De to lilla nuancer er købt hos MAC.. Kan ikke helt huske prisen, tror de er omkring 150kr stk. De to andre er fra The Makeup Store of koster lidt mere (mener det er 175kr).

  Kvalitetsmæssigt, er MAC klart bedre. Mere cremet, holder bedre i længden og "krakelere" ikke :)

  SvarSlet
 3. Fed blog du har dig! :) Kom dine hunter støvler frem?? :)

  SvarSlet
 4. Okay, lyder godt - må jeg helt klart tjekke ud. Tak! :-)

  SvarSlet
 5. Årh, hvor jeg bare mega fortryder at jeg ikke er taget afsted i år... ØV! :( Men med ingen penge, så er det nu nok meget godt (NEJ!) Æv æv æv æv.. Nu må det meget gerne snart blive næste år, så jeg kan komme afsted. Hav en fantastisk tur! :)

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.