mandag den 13. juni 2011

Northside var jo rigtig fedt. Ingen tvivl. Men i første omgang, vil jeg vise et enkelt outfit billede fra ankomst i Århus i fredags. Det er faktisk det eneste decideret "outfit billede" der blev taget på mit kamera. En omgang stemningsbilleder dukker selvfølgelig også op snart.
Wearing.. Won Hundred tank, H&M blazer, Samsøe & Samsøe jeans, Converse, Ray Bans, and bag from Bianco.

Rent stilmæssigt, synes jeg virkelig, at festivalspåklædning er svært. Det skal være behageligt, det skal kunne tåle jord-og grasspletter, det skal være vejrmæssigt passende, og så skal det jo også åbenbart se pisse lækkert ud. Men ikke for lækkert, da der gerne skal være en "naturlig tilfældighed" over det.

Og så står Line hvert fald af. Jeg gider ikke have, at alle disse krav bliver stillet til mig, når jeg skal på festival. Jeg elsker tøj. Jeg passer sygt godt på mit tøj. Og derfor, når jeg skal på selve festivalspladsen, tager jeg det på, som jeg har det behageligt i, og kan smadrer, uden jeg vil blive ked af det. Bum bum.

Anyway.. God Helligdag!

4 kommentarer:

 1. Du har helt ret mht. festivalpåklædning. Men for søren da, du er jo typen, der kan bære ALTING.. Pissesnyd! Det er kun os dødelige, der har grund til bekymring.

  (Hæhæ, det ord som jeg skulle skrive for at sende min kommentar, var "suptness". Fucking fedt. Det er det nye. I stedet for "what's up?", skal man bare sige "yo dawg, suptness?")

  SvarSlet
 2. Kristiane- Årh mange tak. Men jeg så sgu lidt slidt ud i mit kluns. Og det har jeg det helt ok med! Det er jo en musikfestival, ikke modeuge. Og jeg er sikker på, du også gør det godt :)

  Suptness er et helt fantastisk nyt udtryk. Jeg vil fremover prøve at bruge det til dagligt! Tak for tippet, hehe :D

  Og igen, tak for dine fine ord.

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med tasken, den er rigtig fed :-)

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.