tirsdag den 21. juni 2011

Idag stod på et spændende møde og derefter hygge med Thomas og en masse planlægning til Roskilde. Altså, tøj planlægning. Jeg er virkelig en dør til at pakke tøj til mange dage i træk og derfor gik Thomas og jeg hele mit skab igennem og fandt en masse ting der fungere godt på kryds og tværs. Nu føler jeg mig lidt mindre stresset over at Roskilde er så snart.

Og.. Har bestilt et par Hunter gummistøvler. Kryds endelig finger for at de kommer før jeg skal afsted! I aften skal vores veninde Oline fejres- Hun er nemlig blevet student. Gid det var mig igen. Heh.
Wearing.. Acne jean jacket, Acne dress, Vagabond shoes, Alexander Wang bag.

PS. Jeg kan umuligt være den eneste der er sygt nedern over at Deadmau5 spiller stort set samme tid som Lykke Li? Og Portishead og Magnetic Man også spiller næsten samme tid. What the fuck. Tak for lort mand! Men shit, bliver sgu nød til at følge mit rave hjerte og tager til Deadmau5/Magnetic Man.

5 kommentarer:

 1. http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/ECE1313608/glem-gummistoevlerne-roskilde-faar-endnu-en-solskinsfestival/
  GLEM GUMMISTØVLERNE, LINE!

  PS. Det er fucking irriterende. Jeg vælger dog også Deadmau5 og Magnetic Man. Det bliver en fest!

  SvarSlet
 2. Wow hvor ser du bare fin ud :-)

  SvarSlet
 3. Kristiane- Hehe mange tak! Det ser sgu bedre ud end det gjorde nogle dage siden, da jeg bestilte støvlerne. Men regner med at tag dem med alligevel, de er jo så pæne. Hæhæ. Og er egentlig i bund og grund glad for, at der er mere sol og mindre regn i sigte. Alt blir lidt sjovere når vejret er varmt, og kan så endelig sådan rigtig fået brugt mine sommershorts! :)

  Og så ses vi måske til de koncerter! Hils endelig hvis du ser mig :)

  J'adore blog- Mange tak. Nogen gange er det bare nemt med en kjole :)

  SvarSlet
 4. Du ser jo evigt skøn ud -men men du blir jo nødt til at se portishead ;-)

  masser af smil
  RikkeCharlotte

  www.rikkecharlotte.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Rikke Charlotte- Årh du er sød. Jeg ville utroligt gerne se Portishead, men bliver nød til at vælge, og der må jeg sige, at Magnetic Man bliver valget. Det er jo også for dumt at de spiller samme tid! Øøøøøv!

  SvarSlet

Introducing..

Mit billede
A half Canadian, half Danish girl with a desire to share the things I'm passionate about.